翻訳と辞書 |
Harbourne Blue : ウィキペディア英語版 | Harbourne Blue Harbourne Blue is a goat's cheese produced by Robin Congdon at Ticklemore Cheese Company in Devon, near Totnes. It is made by hand by using local milk.〔(【引用サイトリンク】url=http://www.teddingtoncheese.co.uk/acatalog/de271.htm )〕 Maturation is around 10 weeks in which it forms a crumby, dense and firm texture with 48% fat content.〔(【引用サイトリンク】url=http://www.cheese.com/harbourne-blue/ )〕 It can easily overwhelm milder cheeses as the flavours are spicy and assertive.〔(【引用サイトリンク】url=http://www.culturecheesemag.com/harbourne-blue )〕 ==See also==
* List of British cheeses
抄文引用元・出典: フリー百科事典『 ウィキペディア(Wikipedia)』 ■ウィキペディアで「Harbourne Blue」の詳細全文を読む
スポンサード リンク
翻訳と辞書 : 翻訳のためのインターネットリソース |
Copyright(C) kotoba.ne.jp 1997-2016. All Rights Reserved.
|
|